Маркетинг и рекламни
услуги

"Поезия е, когато превръщаш новите неща в познати и познатите неща в нови."
Рори Съдърланд

За нещата, които вършат работа

Дигиталният маркетинг, интернет комуникациите и онлайн рекламата са нашата експертиза и опит.
Услугите и инструментите, свързани с тях са страхотно разнообразни и динамично променящи се. Затова сме свикнали в работата си да ги разделяме на два вида: такива, които вършат работа и... всички останали. Не малка част от дейността ни е свързана с различни експерименти, но те са базирани на опита и постоянното изучаване на всички новости и тенденции в нашата област.

Извън кутията...

"Не крий Невероятното!
Покажи го в Интернет!"

мото на компанията

Facebook и Instagram маркетинг услуги

METAMARK, като част от InteractAge Group е една от първите агенции в България, Румъния и Гърция, която предлага комплексен подход за фейсбук маркетинг, включващ съчетание на пълния микс от услуги и продукти за неговата успешна реализация: управление на фейсбук страници, facebook ads мениджмънт, подготовка на криейтиви (дизайн, копирайтинг, избор на формати) за фейсбук реклами, реализиране на фейсбук промоции и кампании, маркетинг в Instagram, реализиране на комуникационни стратегии в Messenger, статистическо анализиране, таргетиране, ремаркетиране и др.

E-mail маркетинг
услуги

Практиката ни е показала, че това е една наистина деликатна територия, в която освен open rate и кликове, имаме влияние върху онлайн репутацията и нагласите на интернет аудиторията.
Затова, освен изработката на дизайни за е-мейл маркетинг и управлението на е-мейл аудитории, голяма роля в предлаганите от нас услуги играе консултинга и стратегическото планиране на активностите. Ние не продаваме е-мейл списъци (листи), но можем да изградим успешен комуникационен подход за вашите е-мейл абонати.

Web дизайн и разработки

Уверени сме, че "добър сайт" е работещият сайт. Този, който клиентите очакват да използват бързо и удобно. Затова основен стремеж в работата ни е добрата "ползваемост", но това не оставя на по-заден план другите важни фактори, като например SEO елементите, Social елементите и удобната администрация на съдържанието, онлайн поръчките или потребителите.
Работим с партньори от Европа във връзка с различни специфични разработки, свързани с електронна търговия, интегрирани софтуерни решения, професионални уеб платформи и пр.
Екипът ни има щатни уеб разработчици и копирайтъри, които ще ви консултират както за вида на вашата уеб разработка, така и за текстовото й оформление.

YouTube маркетинг услуги

Безспорно един отлично работещ канал за фирмено или персонално представяне. Освен брандиране на вашия YouTube канал, можем да предложим неговата поддръжка и консултинг относно видео съдържанието.

Видео заснемане и монтаж за web

Екипът ни разполага и с мобилна снимачна техника и монтажисти, заедно с които можем да реализираме отлично за YouTube и Facebook видео материали за вашето представяне.

Брандинг

В днешната дигитална среда това е нещо важно, в което си струва да се инвестира. Екипът ни може да изготви стратегия за позициониране и развитие на бранда, да изгради графична и social идентичност на бранда и да ви консултира относно специфични направления в корпоративния или личния брандинг.

Копирайтинг и графичен дизайн

Две направления, в които можем да ви бъдем много полезни с отличен creative за вашето дигитално представяне.

Корпоративни обучения по дигитален маркетинг и интернет реклама

Фирмени обучения и консултинг

През последните години развиваме собствен бранд за фирмени и бизнес обучения - PresenTHINK. През обучителните ни програми са преминали стотици представители на бизнеса - с някой от тях имаме многогодишни партньорства относно вътрешно-фирмени обучения и консултации. Агенциите ни не предлагат индивидуални консултации и обучения - работата ни в това направление е с групи и екипи на корпоративни клиенти.