Нашият
път

Иво Илиев

Когато работата не е задължение ...

... Тя е предизвикателство, удоволствие, отдаденост, очакване и развитие. Да обичаш работата си е лукс, защото когато обичаш - ти искаш да пазиш тази обич, за да я имаш и споделяш. Само така професията ти не е просто работа, а важна част от твоя живот и твоя път.
Аз се казвам Иво Илиев и по-надолу ще ви разкажа повече за METAMARK - една важна част от моя живот.

"Не оцелява най-силният, нито най-интелигентният, а онзи, който е най-адаптивен към промените."
Чарлз Дарвин

ПОДХОД

През годините разбирам все повече, че добре дефинираният подход на работа е един от най-вдъхновяващите фактори за всеки екип. Затова искам да ви запозная накратко с нашия подход, който в практиката ни носи успехи, мотивация и удовлетворение. Прилагането му е наша мисия.

Адаптивност

В различни разговори, препоръки и интервюта са ме наричали "SEO специалист", "програмист", "уеб дизайнер", "маркетолог", "маркетинг консултант", "social media експерт". Причината за това е конюктурата на пазара, която ме накара да проумея, че за да си успешен в дигиталната индустрия, преди всичко трябва да си адаптивен към нейната постоянна динамика. Адаптивността в работата стана една от основните цели за мен и колегите в нашите дигитални агенции.

Адекватни решения

Днес възможностите за маркетинг и реклама са много и разнообразни, но бюджетите си имат лимит. В своята практика се опитвам да изуча всички възможности за представянето на клиентите ни, защото само така можем заедно с тях разумно да подберем най-правилните решения, средства и канали. На това уча и своите колеги - че винаги си струва да спреш, за да помислиш. Така намираме начини да сме прецизни и последователни в своята работа.

Magic

"Изключително забавно е да правиш невъзможното възможно."
Уолт Дисни

Дързост и новаторство

Смелите концепции са се превръщали в най-успешните кампании. Дигиталният маркетинг разчита на мълвата, а тя се предизвиква с дръзки подходи и свежи идеи. Те изискват смели решения. Знаем, че днес един бранд е успешен, когато е част от живота на клиентите си. Но преди да са клиенти те са хора, които трябва да опознаем, провокираме и "заразим" с емоция, да си "откраднем" вниманието им. Ние категорично вярваме, че никой наш клиент не е скучен!

Страст и отдаденост

Да твориш понякога е лукс и предизвикателство, но в нашата работа е същественото, невидимо за очите. Знаем, че времето, в което творим и създаваме никога не е напразно. Отдадени сме именно на това търсене на истинската страст в това, което правим - онази, заради която пропускаш обяда; онази, която те буди рано сутрин с хиляди мисли и чувства, подкосяващи краката; онази страст на новото предизвикателство, с която усещаш сърцето си и искаш да споделиш на всички.

Знакът на METAMARK

Позволете ми да ви споделя една история за "кръщаването" на METAMARK - за името и знакът на третата ни дигитална агенция в групата "InteractAGE". "Meta" идва от древногръцки и означава "отвъд", а "Mark" е "знак" (от англ.), "белег", "същност". Слънцето е моят любим знак, а отвъд него са лъчите му, които ни свързват с него и са ни жизнено нужни. Креативността в работата ни ни прави длъжни на самите нас да гледаме отвъд - поне това е било едно от нещата, които аз, съзнателно или не, съм опитвал да правя постоянно. Защото иначе пропускаме знаците отвъд, а точно там са новите хоризонти и възможности.

И всъщност... логото на METAMARK е вдъхновено от тази снимка, която виждате - снимката на залязващото слънце, което споделя своите последни два лъча с всеки, който гледа отвъд. Два лъча с един център. Това съм искал за METAMARK, това ви пожелавам и на вас - да откриете своя център, да се престрашите да погледнете "отвъд", да оставите своя "белег". Защото в работата ни в METAMARK знаем, че нито комуникацията, нито дигиталния маркетинг като цяло са едностранни. Нищо не е. Затова лъчите в логото са два.

Дейност

  1. Управление на дигиталното присъствие в социалните медии Facebook, Twitter, YouTube, Instagram и др.;
  2. Изработка на дигитални криейтиви - рекламни текстове и дизайни, банери, презентации и видеа;
  3. Управление на PPC реклами. SEO и SEM услуги;
  4. Уеб дизайн и разработки.
  5. Професионални консултации и фирмени обучения;

Профил

METAMARK е третата агенция в групата "InteractAGE". Профилът й е насочен към управление на social media присъствието на компании, реализиране на дигитални и "viral" маркетингови кампании, създаване на криейтиви и управление на основните канали за уеб трафик. В допълнение предлагаме уеб дизайн и разработки.

Структура

Екипът ни е надежден и отговорен. Постоянно се обучаваме и целим да познаваме всички новости в дигиталната индустрия. Имаме партньорства и стратегически сътрудничества с други компании, медии и специалисти, с което постигаме нужната гъвкавост и сигурност в експертността и качеството на работата ни.

Полет

Всяко нещо е бумеранг, когато го хвърлиш нагоре... с изключение на птиците - при тях е свобода.